Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Mamos kampelis > Pasirūpink savimi > Natūrali kosmetika – mada be aukų
Dalintis

Pati geriausia mada yra ta, kuri be visuotinio sekimo neša ir visuotinę naudą. Tai pasakytina ir apie natūralią kosmetiką, kurią naudoti yra smagu, nebrangu ir naudinga.
Šiuos džiugius privalumus galima patirti žengus vieną svarbų žingsnį – bent vieną mėnesį pagyvenus natūralaus grožio gyvenimą. Galbūt kai kam tai neatrodys sudėtinga, tačiau būtent šiame etape krinta daugiausia cheminio grožio aukų.

Kodėl? Įsivaizduokite, kad vienam mėnesiui turite atsisakyti kad ir ne visų iki šiol naudotų kūno priežiūros priemonių, o bent jau to, kuo puoselėjate veidą. Kremą pakeičiate aliejų mišiniu, prausiklį – molio kauke, toniką – gėlių vandeniu. Ir nieko daugiau.

Tikėtina, kad ne vienas entuziastas didelėmis akimis sutiks žinią, jog nuo šiol veidą teks tepti aliejumi iš virtuvės, o dekoratyvinės kosmetikos brangenybes tiesiog kuriam laikui pamiršti. Baisoka, neramu, nesuprantama.

Maža to, pirmomis dienomis ir savaitėmis oda taip pat nelinkusi nusileisti. Įpratusi prie aktyvios sudėties kremų, pataisančių situaciją vos per naktį, ji norom nenorom į save geria aliejų. O nuo šiol, lyg dar nebūtų gana, ima sausėti, vietomis rausti, randasi spuogeliai ir kiti nenusakomi reiškiniai.

Tuo metu ir įvyksta tai: neišlaikiusieji vėl atveria savo pilną kremų spintelę sakydami, kad, deja, šiandieniniame smoge tokie grynuoliai, kaip natūrali kosmetika neveikia. Įdomu, pabandėme, nepatiko, ačiū. Tačiau tie, kurie šį laikotarpį išlaukia, beveik niekada negrįžta ten, kur buvo prieš mėnesį.

Galbūt todėl, kad tokių negrįžėlių vis daugėja, natūralios kosmetikos pasekėjų gretos auga. Jei taip formuojasi naujos mados, džiugu, kad jų būtų daugiau. Juolab, tai mada, kuria užsiimti smagu − natūralios kosmetikos aruodai platūs, todėl sau tinkančią priemonę galima pasigaminti pačiam ar rasti atsakingos parduotuvės lentynose. Jei gaminatės patys, neišlaidaujate pakuotei, reklamai ir grupelei mokslininkų, o savo gaminį pažįstate taip, kad galite drąsiai įsidėti į burną. O dabartinį savo kremą galite?

Šaltinis:

http://www.patisau.lt/2010/07/naturali-kosmetika-mada-be-auku.html

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą